2005-2007

Seizoen 2005-2006
In de Orbitrom van september 2006 is te lezen dat Piet de Waal secretaris is.
Op 8 mei 2006 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats.
In het jaarverslag van de secretaris is te lezen dat het bestuur dit verenigingsjaar zes maal bij elkaar is gekomen. Het ledenaantal aan het einde van dit jaar bedraagt 268, waarvan 89 jeugdleden.

Voor de jeugd vonden er allerlei badmintonactiviteiten plaats, zoals trainingen, jeugdcompetitie en toernooien. Daarnaast werden er allerlei niet-badmintonactiviteiten georganiseerd, zoals het jeugdkamp. Voor Nieske Wedman, jeugdcommissie lid, was de tijd gekomen om het stokje over te dragen. Marjan Esmeijer en Miranda de Hei zouden het stokje overnemen.

Op de dinsdagmorgen waren dit jaar 45 actieve spelers lid en werd er weer een uit en thuis toernooi gespeeld tegen BC Wassenaar. Het dinsdagmorgenseizoen werd afgesloten met Jeu de Boules partijtjes bij Grand Cru.

Seizoen 2006-2007
In het weekend van 16 en 17 september 2006 vond in De Fluit de 6e editie van het AREO Logistiek Teamtoernooi plaats. 23 badmintonteams uit het hele land deden mee, waaronder twee teams van Orbiton. Tijdens dit toernooi kon men gelijk wennen aan het nieuwe telsysteem. Daarnaast werd er gestreden om de prijzenpot van 500 euro. Helaas viel Orbiton niet in de prijzen. Alle 1e prijzen gingen naar de teams van badmintonvereniging Zijderveld uit Amstelveen.

Dit verenigingsjaar kon de gemeente niet alle wensen inwilligen ten aanzien van de zaalhuur. Er werd niet alleen in De Bocht gespeeld, maar ook in De Tas.

Lees verder: Geschiedenis 2015-2018