Je kan je weer inschrijven voor de competitie!

Je kan je weer inschrijven voor de competitie!

Beste Leden,

Helaas kunnen we op dit moment niet gezellig met elkaar een shuttletje slaan door de coronamaatregelen. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien op de baan, maar voor nu is het vooral belangrijk dat we allemaal gezond zijn en blijven.

Ondertussen zijn we wel alvast begonnen met de voorbereidingen voor de najaarscompetitie voor het komende seizoen 2020-2021. De competitie begint in september en loopt tot ongeveer eind januari/begin februari. De thuiswedstrijden worden (afhankelijk per team) of op donderdag of op vrijdag gespeeld en zijn in de Essesteijn sporthal. In totaal spelen we met 6 teams.

Bij het samenstellen van de teams zullen we kijken naar meerdere aspecten, we proberen hetzelfde niveau zoveel mogelijk bij elkaar in de teams te brengen en daarnaast proberen we ook rekening te houden met persoonlijke voorkeuren. We kunnen niet garanderen dat iedereen zijn/haar persoonlijke voorkeur ingewilligd kan worden.

De kosten zijn ongeveer €. 101,50 als je met veren shuttles speelt en €. 60,50 als je met nylon shuttles speelt.

Wil je meedoen aan de competitie dan is het belangrijk dat je je voor 1 Juni inschrijft. Dit kan je doen door gebruik te maken van deze link, waarmee je op de inschrijfpagina komt van de website.

We hopen dat jullie je allemaal inschrijven en dat we er een mooie en sportieve competitie van gaan maken.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd even een berichtje sturen op competitie@orbiton.nl.

Sportieve groeten,

Björn, Susanne en Pieter

P.S.: Er is naast de bondscompetitie ook nog recreantencompetitie waar je aan mee kunt doen. Hierover volgt later nog meer informatie.

Over de auteur

Bjorn Stokvis administrator

    %d bloggers liken dit: