Toernooi

Badmintontoernooi BC Delft
Op 23 en 24 februari jl organiseerde BC Delft weer een landelijk badminton toernooi. De eerste dag was voor de ‘profs’, waar Ralf en Vincent aan meededen! De 24ste was voor de recreanten. Hierbij deden er 8! van ons mee.

Het was een heel gezellige dag, met leuke teams en vooral lekker meppen! ’s Ochtends werden er de dubbels, heren en dames, gespeeld. Nadien volgde de prijsuitreiking. Na de lunchpauze volgde er de mixen. Tussen de wedstrijden door werd er door 2 van onze dames ook nog geshopt, schoenen en een tas! Wel gelukkig allemaal aangeschaft voor sportieve doeleinden.

Ook na deze wedstrijden volgde er de prijsuitreiking. Uiteindelijk gingen er 4 prijzen naar BC Orbiton, en wel het dames- en herendubbel en 2x de mix.

Toen kwam de vraag: ‘Wat doen we met het eten?’ Gaan we gewoon naar huis en schuiven we daar aan, of doen we een etentje. Voor dat laatste werd gekozen, en met 7 zijn we naar Sijgje in de Herenstraat te Voorburg gegaan. We hebben er geen spijt van gehad. De dag was leuk en sportief geweest en het eten was heerlijk. Uiteraard kwam er weer het sierwater voorbij, naast het aloude huppeltjeswater. Kortom een hele leuke dag!

Dus een idee voor meerdere ‘profs’ en recreanten om volgend jaar naar BC Delft te gaan voor dat landelijke toernooi! Het fijne was dat men zelf zijn eigen niveau kon uitkiezen!

Groetjes van Arend, Jamil, Kino, Peer, Ingrid, Michèle, Will en Willy